To Twój czas na biznes – bezpłatne webinary od home.pl

Postaw kolejny krok na drodze rozwoju swojego biznesu – zyskaj wiedzę o cyberbezpieczeństwie, SEO oraz działaniu RODO w branży IT.

Dołączając do Akademii “To Twój czas na biznes” od home.pl dowiesz się:
- jak zbudować swój biznes i zwiększyć świadomość marki dzięki domenie internetowej,
- jak uchronić przedsiębiorstwo przed atakiem cyberprzestępców i stratami finansowymi,
- jak zapewnić firmie bezpieczeństwo nie tylko przy korzystaniu z nowych technologii, ale także w kontekście RODO,
- jak poprawić widoczność firmy w Internecie dzięki działaniom SEO.

Domena internetowa jako narzędzie nowoczesnej komunikacji marketingowej
Data: 14.09 – godz. 10:00 – prelegent: Tomasz Szladowski (NASK)
Link do rejestracji: https://webhomepl.clickmeeting.pl/domena-internetowa-jako-narzedzie-nowoczesnej-komunikacji-marketingowej/register?_ga=2.141164530.1399988497.1533805261-552364997.1524222892

Cyberbezpieczeństwo, czyli jak zabezpieczyć IT w Twojej firmie
Data: 21.09 – godz. 10:00 – prelegent: Aneta Szczepankiewicz (EURiD)
Link do rejestracji: ​https://webhomepl.clickmeeting.com/619615539/register​​​

RODO – bezpieczeństwo podstawą prowadzenia biznesu
Data: 28.09 – godz. 10:00 – prelegenci: Tomasz Cygan, Mirosław Jaworski, Kacper Kłódka (Asseco)
Link do rejestracji: https://webhomepl.clickmeeting.pl/bezpieczenstwo-danych-na-wyciagniecie-reki/register?_ga=2.179024100.1399988497.1533805261-552364997.1524222892

SEO – 6 kroków do lepszej widoczności w Google
Data: 05.10 – godz. 10:00 - prelegent: Mirosław Szymański (home.pl)
Link do rejestracji: https://webhomepl.clickmeeting.com/seo-6-krokow-do-lepszej-widocznosci-w-google/register?_ga=2.230530453.869046036.1535459849-552364997.1524222892
Marketing w sieci. Outsourcing od home.pl

Outsourcing marketingu internetowego to spore wsparcie dla firm z każdej branży.  W ten sposób poszczególni pracownicy mogą skupić się wyłącznie na zadaniach im poleconych i w których się specjalizują.Outsourcing pozwala na zaoszczędzenie środków, które można wykorzystać
Jak nazwa domeny internetowej pomaga zwiększyć sprzedaż firmom w home.pl?

Adresy internetowe, czyli domeny są dzisiaj podstawą do budowania wizerunku w Internecie. Kampanie reklamowe, informacje o produktach oraz usługach, komunikacja biznesowa, czy nawet obsługa klientów jest dzisiaj związana z faktem posiadania unikalnej nazwy dla swojej str