home.pl daje klientom kolejne narzędzia zgodne z RODO. Nowe aplikacje dla właścicieli eSklepów

Regulaminy Dokrates, RODO Dokrates Standard i Premium – to kolejne i najnowsze pozycje w pakiecie aplikacji dostępne w ramach panelu eSklepu home.pl

home.pl wprowadza rozwiązanie dla osób, które chcą zadbać o zgodność z RODO, a nie są biegłe w kwestiach prawnych. Dzięki aplikacji Regulaminy Dokrates w ciągu kilku minut można wygenerować gotowy do umieszczenia na stronie i indywidualnie dostosowany do sklepu regulamin. Jest on przygotowany przez prawników i aktualizowany zgodnie ze zmianami w prawie. Oprócz tego, w każdej chwili istnieje możliwość edytowania wprowadzonych danych i tym samym wygenerowanie nowego regulaminu.

Ostatnie miesiące dobitnie pokazują jak bardzo ważne dla świadomych właścicieli sklepów internetowych jest RODO i ochrona danych osobowych. Prawdziwy lider w każdej branży musi dbać o te kwestię. eSklepy w home.pl były gotowe na RODO już wcześniej. Teraz jeszcze bardziej ułatwiamy naszym klientom prowadzenie sklepu internetowego. Właściciel sklepu może z poziomu platformy sklepowej samodzielnie skompletować dokumenty niezbędne do spełnienia wymagań RODO dla sprzedaży w sieci. Pozwala na to aplikacja RODO Dokrates. - wyjaśnia Paweł Skarżyński, head of eCommerce w home.pl

RODO Dokrates jest aplikacją bezpośrednio powiązana z platformą eSklepów w home.pl. Pozwala ona na sprawne przygotowanie, w oparciu o gotowe wzory, podstawowych dokumentów wymaganych przez RODO. Aplikacja RODO Dokrates Premium umożliwia szybkie skomplementowanie wszystkich dokumentów wewnętrznych wymaganych przez RODO. Decydując się na wersję Premium właściciel eSklepu otrzyma komplet wzorów dokumentów opracowanych specjalnie dla home.pl przez prawników z Legal Geek. Wzory zostały przygotowane tak, aby szybko i sprawnie wdrożyć RODO w eSklepie.

home.pl wprowadza także ciekawe rozwiązanie jakim jest Twitter Widget. Dzięki tej aplikacji właściciele eSklepów mogą zachęcić użytkownika do publikowania tweetów na temat sklepu i tym samym – mogą dotrzeć do jeszcze większej liczby odbiorców.
Marketing w sieci. Outsourcing od home.pl

Outsourcing marketingu internetowego to spore wsparcie dla firm z każdej branży.  W ten sposób poszczególni pracownicy mogą skupić się wyłącznie na zadaniach im poleconych i w których się specjalizują.Outsourcing pozwala na zaoszczędzenie środków, które można wykorzystać
Jak nazwa domeny internetowej pomaga zwiększyć sprzedaż firmom w home.pl?

Adresy internetowe, czyli domeny są dzisiaj podstawą do budowania wizerunku w Internecie. Kampanie reklamowe, informacje o produktach oraz usługach, komunikacja biznesowa, czy nawet obsługa klientów jest dzisiaj związana z faktem posiadania unikalnej nazwy dla swojej str